Nije tajna da su na estradi prava prijateljstva retkost, ali Seka Aleksić i Slađa Alegro su primer da uvek postoje izuzeci. One se godinama druže i imaju beskrajno puno tema za razgovor. Obe su mame, u skladnim brakovima, a poslu nikada ne pričaju.

"Seku volim i ljubim do Boga i nazad. Ne možemo sada da razgovaramo kao što pričamo privatno. Uglavnom je pitanje o čemu mi razgovaramo kad se vidimo privatno. Mi ne razgovaramo o poslu, ni o kolegama, mi pričamo o deci, o vešu, o ručku i kuvanju. Dobri su nam muževi, pa ih ne ogovaramo", otkrila je Slađa u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a Seka ne krije oduševljenje Slađinim suprugom:

"Slađin suprug Zoran je takav car. Ona je slikala TV jednom ispred nje i uhvatila nogu njegovu u kadru. Kaže on: „Kako si mi uhvatila nogu, kao da sam je izvrnuo“. On se šali sa tim kako Slađa neguje njihovu ćerku. Toliko mi je to simpatično i smešno, Zoran je jako duhovit, kao i Slađa. Oni se tako dopisuju preko storija, ja volim takve ljude. Veljko nije osoba koja voli da se eksponira, takav je i Slađin muž", rekla je Aleksićeva i priznala da bi volela da u isto vreme da ostanu u blagoslovenom stanju.

"Rekla sam joj da bih volela da u isto vreme budemo trudne. Jakov mnogo voli Milu, oni se super slažu",  otkrila je Aleksićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna