Seka Aleksić nedavno je napunila 41 godinu, a tim povodom priredila je žurku za porodicu i prijatelje. Neizostavan gost je, kao i uvek, bila njena dobra prijateljica Slađa Alegro.

Kako je Slađa ispričala, ona se i ovog puta latila mikrofona i na taj način dodatno zagrejala atmosferu.

"To je neizbežno, nekad se krijem da baš ne moram uvek da pevam, ali to je neizbežno. Ako se Adil uvek uhvati mikrofona kao njen prijatelj, onda je bezveze da ja ne ustanem. Ponese te atmosfera, njene žurke su stvarno uvek dobre, uvek je lepo i veselo", rekla je Slađa u emisiji "Premijera".

Seka Aleksić pred ovogodišnju rođendansku žurku otkrila je da je poželela da na poklon dobije kokoške i kokošinjac, pa se Slađa osvrnula i na nesvakidašnje želje svoje prijateljice.

"Pre neki dan sam videla da je bio naslov tog tipa, ja na žurki nisam videla kokoške i kokošinjac. Možda je dobila sutradan, ona ima lude želje... Sećam se kad je korona bila, tražila je rasad paprike i paradajza, pa smo to iz Obrenovca slali. Voli svoje dvorište i ne čudi me što je tražila koke", otkrila je Slađa.

Slađa Alegro o Seki Aleksić i njenom rođendanu
Printscreen/ YouTube TOXIC TELEVISION 

Ona je na kraju otkrila šta je poželela Seki.

"Želim joj da joj se ostvari sve što je zamislila što se tiče albuma, da sve pesme budu slušane i dobro prođu. Nemoguće je da na jednom albumu ima deset hitova. Da spotovi budu zapaženi. Ako sa jednog albuma prođu dve, tri pesme, to je pun pogodak. Danas je sve postalo jako skupo. Garderoba, spotovi, sve je nenormalno sa cenom", zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna