Karijeru glumice Dženi Gart obeležila je uloga lepe Keli Tejlor u seriji "Beverli Hils". Bila je popularna, zgodna i lepa, a poznata plavuša danas ima 50 godina i daleko je od nežne tinejdžerke kakva je nekada bila. Buran privatni život  ostavio je trag i na njenom zdravlju. Problemi su počeli u 30. godini, prvo sa srcem, a potom se 2012. godine suočila s anksioznošću.

Zbog svega mučila se sa viškom kilograma, i jedno vreme izgledala je potpuno neprepoznatljivo. Kada je napunila 47 godina stigla je i dijagnoza osteoartritisa.

"Prvo što sam pomislila je da sam premlada za to", rekla je glumica koja je od prvih simpota osetila ukočenost prstiju i šaka, kao i bolove u kolenima nakon dužeg sedenja. Dijagnoza je nije obeshrabrila - bavi se sportom, a ide i na planinarenje sa svojim psima.

"Kada znaš sa čime imaš posla, uvek možeš da prevaziđeš problem. Ne pristajem da me bilo šta ograničava", rekla je Dženi koja priznaje da joj je trebalo vreme da se privikne da dijagnozu.

"Kada čujete reč artritis, povezujete je sa starijim i nepokretnim ljudima koji ne mogu da žive aktivnim životom", kaže glumica koja se tri puta udavala i ima tri ćerke.

Profimedia Dženi Gart, Keli iz serije "Beverli Hils" danas ima 50 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna