Pevačica Slađa Alegro 2018. godine ostvarila je svoj životni san. Postala je majka, a svojoj naslednici dala je ime Mila. Slađa uživa u roditeljstvu, a za ćerku kaže da je od roditelja nasledila baš ono što treba

"Došla je baš onakva kakva je trebalo da bude. Mnogo liči na oca, i karakterom i fizički, ali mislim da je ona malo ‘bleskasta‘ na majku, jer tata nije nimalo '‘bleskast‘. Bitno mi je samo da shvati da je porodica stub svega i da su joj roditelji najbolji prijatelji. Jedino je bitno da bude dobar čovek, sve ostalo je nebitno", rekla je jednom prilikom Slađa, a sada i priznala da ipak ne bi volela da ćerka jednu stvar nasledi od nje.

"Nedavno su me pitali šta ne bih volela da moja Mila nasledi od mene, ja sam rekla da ne bih volela da bude ovakva kao mama. Nisam srećna zbog toga, ali kad malo bolje razmislim ne bih se menjala ni sa kim, nekako to sam ja. Tako živim, tako sam navikla, to je neka moja energija, moja ljubav koja možda svuda izlazi. Ali kad god se rasplačem uvek je tu puder da popravim šminku", kaže za "Grand Online" pevačica koja važi za jednu od najemotivnijih osoba na estradi.

"Kod mene je to normalno jer nisu suze samo kad je neka nesreća i kad je nešto loše, već i kada sam srećna, nostalgična i puna ljubavi. Kod mene je to stvarno normalno, tako da ako vam treba neko da ide sa vama i plače, ja sam tu", rekla je Slađa koja se uvek ponaša onako kako se oseća.

"Nikad ne suzbijam svoje emocije, ponašam se u datom trenutku bez nekog merenja i proračunavanja. To sam prosto sam ja, ne možemo svi da budemo isti. Kome se sviđa sviđa, a kome ne, Bože moj, šta da radim, ne možemo svima da budemo dobri",  zaključila je Slađa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna