Ćerka Branislava Lečića krenula je očevim stopama i poslednjih godina ostvarila je niz zapaženih uloga, poput uloge u filmu "Dara iz Jasenovca", kao i u serijama "Državni službenik" i "Dug moru", čija se treća sezona upravo snima.

Kako kaže, smatra da i mladi glumci danas imaju tu privilegiju da odbiju uloge za koje smatraju da nisu dovoljno kvalitetne.

"Bila sam u takvoj situaciji i mislim da može. Naravno da je teško kad nema posla. Ne osuđujem one koji prihvataju poslove koje inače ne bi radili. Za neke ljude najvažnije je da rade i rad im je prioritet. Sami moramo da odredimo za šta nismo, a za šta jesmo. U svojoj kratkoj karijeri imala sam situacije gde sam morala da kažem ne", rekla je Ana Lečić za "Kurir".

Ona je završila treću godinu fakulteta i ostala joj je još jedna godina mastera, a sve češće razmišlja i o odlasku u Ameriku na školovanje.

"Razmišljam često o masteru i vuče me da studiram preko i upoznam kako rade tamo i njihovo tržište, ali to će sve biti blagovremeno. Treba naći odgovarajuću školu, pauzirati život ovde, naći novac. Mislim da ću, kad bude bio neki bolji trenutak, preduzeti akciju po tom pitanju. To će me obogatiti u smislu novih poznanstva, učenja novog jezika što je meni veoma zanimljivo", iskrena je bila mlada glumica.

Iako joj je otac sada i kolega, još ne razmišljaju o tome da zajedno stanu pred kamere.

"Nismo još o tome razmišljali. Ima vremena. Razgovaramo naravno, oboje smo u istoj branši. Kad imam neku dilemu obratim se njemu, takođe i on meni", zaključila je Ana Lečić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna