Glumica se sada osvrnula na to kako se nosi sa teškim trenucima i gde pronalazi motivaciju.

"Često mi kažu da širim pozitivnu energiju. Uvek sam bila vedrog duha, a snagu su mi donele godine i nedaće koje su me pratile. Situacije kroje čoveka. Danas nije moderno da kažeš da si visokoobrazovan, da znaš četiri jezika. Ljudima to zvuči čudno. Ali ja volim da radim na sebi, i tek ću", rekla je Kalina Kovačević za magazin "Hello".

Kalina je jednom prilikom rekla da su mnoge žene ubeđene kako će dolaskom partnera u njihov život rešiti sve probleme, a ukoliko ga nemaju, usamljene su i tužne, a sada se ponovo osvrnula na ovu izjavu.

"Od javnih ličnosti očekuje se da promovišu kulturu, ali i neke životne stvari. Stalno ponavljam da je najvažnije da žena bude obrazovana, jer je onda samostalna, odnosno nezavisna. Jeste borba, ali uz dobru organizaciju sve se može. Ne treba da očekujemo od drugih da nam ulepšaju dan, već da se sami za to pobrinemo. Ako se bavimo poslom i stvarima koje volimo i pomeramo od nas ono što nam ne prija, život će biti zanimljiviji i lakši", istakla je ovom prilikom glumica. 

Osmeh  na licu Kaline Kovačević
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Kalina je ponosna mama dve devojčice, a stariju ćerku Mionu dobila je 2011. godine sa prvim suprugom Radetom Ćaldovićem. Miona je jednom prilikom gostovala u emisiji sa bakom Liljanom Blagojević, a tom prilikom rekla je da nema želju da krene bakinim i maminim stopama.

"Prilično je zrela za svoje godine, i ja već sada znam da joj se neću mešati u odabir profesije. Inače, protivnik sam da se deca pojavljuju u medijima, ali nisam htela da im uskratim zadovoljstvo zajedničkog snimanja. Ako ništa drugo, imaće lepu uspomenu", rekla je Kalina Kovačević za gorepomenuti magazin.

Podsetimo, nakon što se rastala od drugog supruga Vladimira Rekovića ispričala je da je iz tog odnosa izašla jer je više nije ispunjavao.

"S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od Ijubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam", rekla je glumica u martu ove godine za magazin "Gloria".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna