Milica je otkrila da je u detinjstvu sa roditeljima, bakom i sestrom živela u stanu od 44 kvadrata, te priznala da joj je, kada je počela profesionalno da se bavi sportom, ponekad falila samoća.

Ipak, zahvalna je na svemu što su joj roditelji omogućili i s ponosom ističe da im ljubavi i podrške nikad nije nedostajalo.

"Dosta smo bili razumni, ali u periodu kada si tinejdžer više želiš da imaš prostora za sebe. Meni su možda u tom periodu falile neke stvari, ali roditelji su nam toliko divnih stvari pružili i toliko divnih stvari usadili u nas. Živeli smo sa tatinom mamom i ona je, pored roditelja, odgajila mene i sestru. I toliko sam zahvalna što sam nju imala u životu, da tih 44 kvadrata i nisu bili neki problem - rekla je Milica u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji i dodala:

"Sada se šalimo da se ipak više volimo kada je svako otišao na svoju stranu. Nekako je normalno, i kada sam otišla u profesionalni sport, tu je bila i nervoza pred takmičenje, osećala sam da mi treba neka moja samoća i mir da se saberem. To tada nije bilo moguće, ali sam sada zahvalna za sve momente koje sam imala".

Milica Mandić danas je jedna od najuspešnijih u srpskom sportu, ali njen put do zvezda bio je trnovit. U jednom trenutku morala je da stavi tekvondo na pauzu i da na drugi način zaradi novac, te se zaposlila na parkingu.

"Bila sam svesna da sam u seniorima već dve godine i da nisam postigla neki napredak. To je sasvim normalan proces. Odlučila sam da pauziram i da stanem iza svoje odluke i kažem roditeljima. Ipak, nisam se predavala tako lako, rekla sam da ću zbog finansijske situacije da nađem posao preko omladinske zadruge i to je meni bilo skroz okej. Preko leta sam našla posao, radila sam na parkingu na aerodromu. Zaradila novac za pripreme, zaradila za džeparac, i ceo taj period posvetila sebi da mogu da odradim te smene, da idem na treninge i na kraju odem na pripreme. Napredak se jako brzo video. Tad sam počela da nižem medalje, to je bilo 2010. i 2011. godine - ispričala je Milica u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna