Branislav Lečić je poznat kao glumac koji osvaja dame svojim šarmom i markantnim izgledom, ali i njegova ćerka je porasla u pravu lepoticu, piše Lepa & srećna.

Iako je ne viđamo često u javnosti, ćerka glumca, Ana Lečić osvaja društevne mreže svojim slikama i porukama, pa na Fejsbuku ima preko 1 500 pratilaca. 

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević prvi put pred očima javnosti: pogledajte kako je mala Nina (5) porasla u pravu princezu (FOTO)

OVE ATRAKTIVNE SLIKE ANE LEČIĆ OSVOJILE SU FEJSBUK! POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...  

PageBreak

Ova atraktivna devojka nije krenula tatinim stopama, ali lepotom i izgledom vešto privlači pažnju.

PROČITAJTE JOŠ: Omiljeni srpski par objavio slike iz detinjstva: da li možete da pogodite ko su glumac i pevačica sa slike? (FOTO)

Slika za koju fanovi kažu da je kao stvorena za Vog... pogledajte na sledećojs stranici!

PageBreakAnin modni stil oduševljava sve na društvenim mrežama! Ova devojka se oblači baš poput svetskih zvezda, a ne sumnjamo da mnoge vršnjakinje kopiraju trendove koje Ana ponese!

PROČITAJTE JOŠ: Najzanimljivije scene iz serije "Nemanjići - rađanje kraljevine": evo šta sve Vojin Ćetković mora da uradi zbog uloge (FOTO)

Prirodna lepotica! Kako izgleda bez trunke šminke, pogledajte na sledećoj stranici!

PageBreak

Da lepota nije u skupoj garderobi i jarkoj šminci, pokazala je Ana ovom fotografijom i hrabro pokazala kako izgleda u kućnom, izdanju!

PROČITAJTE JOŠ: 16 toaleta MELANIJE TRAMP o kojima svet mode priča: kako je devojka sa sela postala žena predsednika Amerike i prava modna ikona (FOTO + VIDEO)

Plavooka lepotica u belom! Na sledećoj stranici...

PageBreakSvaka Anina fotografija ima preko  100 lajkova i na desetine pozitivnih komentara!

PROČITAJTE JOŠ: Svi detalji i romantične fotografije sa veridbe Bali bega: evo zašto je Burak Ozčivit morao da popije slanu kafu u domu lepe Fahrije (FOTO)

Ana ima prelepu sliku sa tatom... Pogledajte na sledećoj strani!

PageBreak

Ana ne objavljuje često porodične fotografije, ali svi su oduševljeni kada se na profilu lepe devojke pojavi njena slika sa Branislavom Lečićem.

PROČITAJTE JOŠ: Dramatičan RAZVOD Have iz serija "Ljubav, vera, nada": turska glumica Birdže Akalaj ostavila supruga zbog laži i prevara (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Najzanimljivije scene iz serije "Nemanjići - rađanje kraljevine": evo šta sve Vojin Ćetković mora da uradi zbog uloge (FOTO)

Izvor: Lepa & Srećna