Marija je, naime, ugostila spisateljicu Vedranu Rudan koja je nedavno objavila novu knjigu "Doživotna robija", a tokom gostovanja je voditeljku upitala šta ju je slomilo dok je čitala knjigu.

"Pa, na primer, zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga, i onda se sve vreme u knjizi pominje 'ma šta će ti deca'", rekla je iskreno Kilibarda.

"Ali, vi imate 42 godine. Šta će vama deca?", pitala ju je u svom stilu Vedrana.

Kilibarda je tada otvorila dušu.

"Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna", odgovorila je voditeljka.

Marija Kilibarda o trudnoći
Instagram/Marija Kilibarda 

Podsetimo, Marija Kilibarda do sada nije javno govorila na ovu temu, budući da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

Ono što je poznato jeste da je Marija već više od godinu i po dana u srećnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i predsednika FK Partizan Milorada Vučelića, sa kojim planira i venčanje.

Iza sebe ima jedan brak, sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, od kog se razvela 2017. godine nakon godinu dana braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna