Voditeljka Marija Kilibarda ne skriva koliko je srećna u vezi sa svojim izabranikom Branislavom Vučelićem. sa kojim je vezu započela prošle godine pre početka pandemije korona virusa.

Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno.To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav i niti dugoročno kvalitetan“ rekla je Marija i otkrila da ona i njen izabranik imaju potpuno otvoren odnos:

“Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva“, rekla je ona nedavno u razgovoru za magazin Story, ali do sada atraktivna voditeljka nije pričala za javnost kakav odnos gaji sa njegovom porodicom.

Da prema Banetovim roditeljima i sestri Ani gaji neizmerno poštovanje i ljubav pokazala je kada je objavila fotografiju na kojoj poziraju zajedno širkog osmeha.

 Banetova majka, glumica Ljiljana Dragutinović o Mariji ima samo reči hvale:

“Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno“, rekla je za Blic i priznala da priželjkuje unučiće.

“Naravno, kako da ne, to nikada ne pitajte nijednu majku. Naravno da želim“, rekla je glumica.

Izvor: Lepa&Srećna