Marija Kilibarda ispunjena je na svim životnim poljima. Iza nje je 20 godina televizijskog rada, a sreću u ljubavi pronašla je pokraj Branislava Vućelića, sina novinara i političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović.

Postala je i dvostruka tetka. Njene dve mlađe sestre porodile su se u razmaku od šest meseci, i donele na svet Relju i Višnju.  Da je zadovoljna otkrivaju i komšije koje za voditeljku imaju samo reči hvale.

 "Marija je uvek lepo raspoložena, na kraju ulice možemo da je čujemo kako se smeje. Glasna je i bučna, ma pravi ortak. Super je što živi u mom kraju, meni je ona najbolja voditeljka", rekao je za "Blic" dečko koji je izlazio iz zgrade nedaleko od Marijine, a u obližnjem kafiću otkrili su da im je Kilibarda redovna mušterija:

"Svrati često, voli ceđene sokove da popije i ne libi se da ostavi bakšiš. Uopšte nije zahtevna i ne traži neki poseban tretman, nikad se nije ponašala kao zvezda i na tome joj svaka čast", kažu onu, dok je jedna komšinica otkrila da je uz Mariju često i dečko.

"Sjajno je vaspitana i uvek je u nekom pokretu. Nikad nisam čula da se ovde nekome zamerila ili da se s nekim posvađala. Živim dve zgrade od nje i poznajem joj prve komšije, za nju ćete čuti samo reči hvale. Kažu da je zaljubljena, da joj dečko stalno dolazi i da se vidi da je srećna. Njega vide kako joj nosi kese iz nabavke, cveće, mladi su i vole se. Marija voli da se druži, ugosti često prijatelje, pa se vesele. Nije previše kućni tip, šeta često, a voli i da putuje, sretnemo je ispred zgrade s koferima. Stariji ljudi je često zapitkuju o nekim poznatim ličnostima, ona ima strpljenja, svima nam odgovori, ljubazna je i kulturna", rekla je Marijina komšinica.

Pre nego što je uplovila u emotivnu vezu s Banetom, voditeljka je prošla kroz težak životni period tokom kog se susretala s raznim očekivanjima i pritiscima okruženja.

"Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komadića. Sve me je bolelo što nisam bila nešto što su drugi od mene očekivali, domaćica i majka… Stalno sam sebi postavljala pitanja šta je sa predivnim relacijama koje sam stekla, fantastičnom karijerom, sa xy projekata koje imam iza sebe i iznova dolazila do zaključka da se oni ne računaju ako do ovih nekih godina nisam završila fakultet, našla stalan posao, udala se i dobila dete. Sve to me je veoma pogađalo, toliko da sam se ‘pojela’. Pomenuta očekivanja dolazila su s raznih strana. Vidite ih i u očima roditelja, koji, budući da ste im rekli da vas više ne pitaju kada će beba, ne žele ništa da vam kažu, ali vi ih poznajete i znate da njihov izraz lica govori ‘Hoće li?’. U tom momentu se raspadneš. Svako od nas ima pravo vreme za karijeru, udaju, pokretanje biznisa, roditeljstvo…Karte su nam podeljene, tako kako jesu. Znam koje su mi želje, ali ne govorim ih javno i na svu sreću svi su prestali da mi postavljaju slična pitanja", rekla je za "Story" nedavno Marija.

Izvor: Lepa&Srećna