Voditeljka Marija Kilibarda već više od godinu dana uživa u romasi s izabranikom Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan, Milorada Vučelića, i glumice Ljiljane Dragutinović. Jedno u drugom su pronašli srodnu dušu, a Marija je istakla da je brak prirodan i logičan epilog odnosa dvoje ljudi koje povezuju bliskost i osećanja. Ipak, venčanje će morati da sačeka neka bolja vremena.

"Odlučila sam da dok traje ova pošast ne pravim planove za velika okupljanja. Ni rođendane, ni venčanje, ništa što bi trebalo da okupi više od 10 ljudi. Zbog svega što nas okružuje, naštimovala sam sebe da uopšte ne razmišljam o tome. Znam da se mnogo ljudi, ipak, odlučuje da pravi velika slavlja, ali ne želim da razmišljam da li je zbog mene neko ugrozio svoje zdravlje", rekla je Marija kojoj se ne žuri da stane pred oltar.

"Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni", rekla je voditeljka "Blic" kojoj će oko pripreme novogodišnje trpeze pomagati majka i buduća svekrva.

"U decembru sam uvek u velikoj gužvi, ne stižem ni da se isfeniram, pa će oko praznične trpeze pomoći mame - objašnjava crnokosa voditeljka. Previše sam zauzeta, a one su to prepoznale i razumele, same su se ponudile i evo prilike da im se javno zahvalim na pomoći", rekla je Kilibarda za koju Banetova majka, glumica Ljiljana Dragutinović ima samo reči hvale:

“Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno“, rekla je za "Blic" jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna