Marija Kilibarda je posle teškog perioda pronašla srodnu dušu u Banetu Vučeliću, kome planira da se zavetuje i na večnu ljubav.

Par dugo nije želeo da se javno eksponira, ali zajednička fotografija, koja je nedavno osvanula na voditeljkinom Instagram profilu, nije ostavila prostora za nagađanja. Marija i Bane se uveliko pripremaju i za venčanje koje će se održati na proleće sledeće godine, a biće pozvani samo članovi porodice i prijatelji.

"Marija i Bane nisu želeli da se eksponiraju sve dok nisu bili sigurni u čvrstinu svog odnosa. Sada, iako ne kriju da su zajedno, ne žele da pričaju o svom odnosu javno, jer žele da čuvaju svoju privatnost", objasnio je na početku razgovora za "Kurir" izvor blizak paru.

 "Upravo zbog toga su odlučili da naprave tajno venčanje. Ne žele da prave pompu oko toga, žele intimnu proslavu koju će organizovati u krugu porodice i prijatelja. Uveliko rade na pripremama, i ako sve protekne po planu, venčaće se na proleće iduće godine", rekao je izvor, koji je potom otkrio da voditeljka ne prepušta ništa slučaju te da će sama kreirati svadbeno prstenje. 

Pre nego što je upoznala Baneta Marija je prošla kroz tešku fazu

Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komadića. Sve me je bolelo što nisam bila nešto što su drugi od mene očekivali, domaćica i majka… Stalno sam sebi postavljala pitanja šta je sa predivnim relacijama koje sam stekla, fantastičnom karijerom, sa xy projekata koje imam iza sebe i iznova dolazila do zaključka da se oni ne računaju ako do ovih nekih godina nisam završila fakultet, našla stalan posao, udala se i dobila dete.

 "Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme", objasnio je izvor.

"Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života", rekao je izvor, koji ističe da su voditeljka i njen partner jako skladan par.

Izvor: Lepa&Srećna