Nekadašnja manekneka i članica grupe „Models“ Ivana Berendika Jermoluk proslavila je 44. rođendan sa prijateljicama na Bahamima.

Osmislila je da tema žurke bude bela boja pa je takav bio i dres kod, a nakon svečane večere nosile su venčiće od cveća na glavama. Proslava je trajala do kasno u noć, a slavljenica se zabavljala uz omiljenu muziku plešući sa svojim prijateljicama. Ivana je drugarice ugositila u svojoj luksuznoj vili koju poseduje u turističkoj prestonici Kariba. Specijlano iz Beograda za ovu priliku doputovala je i Marija Kilibarda koju sa slavljenicom godinama već vezuje iskreno prijateljstvo. 

Inače, našoj javnosti je postala poznata kao članica grupe „Models“, ali je u grupi bila samo tri godine nakon čega je otuptovala u Njujork kako bi nastavila školovanje iz oblasti arhitekture. Tamo je i upoznala sadašnjeg supruga 20 godina starijeg Tomasa Jermoluka, inače jednog od osnivača Gugla. Idilični brak kurnisan je dolaskom blizanaca Zoi Mej i Kai Nikol 11 godina kasnije.

Ivana je osmislila luksuznu liniju nakita koju obožavaju pripadnice svetskog džet seta, a do sada su je nosile Rijana, Megan Markl, Meg Rajan…

Screenshot / Instagram / kilimara Svečana večera i proslava održane su na Bahamima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna