Dečko voditeljke Marije Kilibarde, Branislav Vučelić, je na preporuku lekara, umesto u kućnoj izolaciji, zadržan u bolnici, nakon što je osetio malaksalost, bolove u mišićima, a imao je i temperaturu.

"Vučelić je primljen u bolnicu pre nekoliko dana. Osetio je simptome, pa su ga zadržali na pregledima. Imao je povišenu temperaturu, malaksalost i bolove u mišićima",  rekao je izvor, a zatim je dodao:

"Njegova devojka Marija Kilibarda dovezla ga je u bolnicu i posle toga je svaki dan išla da mu ostavi hranu i garderobu koja mu je neophodna. Posete nisu dozvoljene, tako da nije mogla da ga vidi, ali brine o njemu i stalno su na vezi", tvrdi izvor.

 Marija Kilibarda nije želela previše da otkriva:

"Odlično je. Sve je u redu",  kratko je odgovorila Kilibarda.

Marija i Branislav vezu su započeli pre pandemije koronavirusa, a voditeljka ističe da je najzad pronašla istinsku sreću u ljubavi.

“Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno.To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav i niti dugoročno kvalitetan“ rekla je Marija nedavno u razgovoru za magazin Story i otkrila da ona i njen izabranik imaju potpuno otvoren odnos.

 Izvor: Lepa&Srećna