Nikolina Kovač i Saša Kapor prošli su i dobre i loše faze u braku, a pevačica kaže da su razgovarali i o razvodu. Na pomisao da okončaju brak došli su jer su, kako je pevačica priznala, previše različiti. 

"Nije se lako ni razvesti, ne zovu razvod uzaludno drugom smrću. Saša i ja smo karakterno dosta različiti", rekla je Nikolina za Story. "Dok sam ja emotivac, on je suvi materijalista, kao što su, uostalom, svi muškraci. Već na samom početku postalo je jasno oko čega će između nas nastati razmirice, bilo je tu i sitnica, ali naravno i krupnih stvari. Kada uđete u vezu s partnerom koji je navikao na neki drugi tip žena, mnogo je važno da probate da ga prilagodite sebi. Dobar muž se ne rađa, nego ga supruga kasnije u braku stvara, majka ga vaspita dok ga onda supruga prevaspita", ispričala je pevačica svojevremeno.

Nesuglasice su rešili i njihov brak je danas jači nego ikada. Njihova najveća radost su njihova deca, sin i ćerka. Naslednik Nikolaj je napunio 9. godina, a roditelji su posebno ponosni. Tim povodom Saša Kapor objavio je fotografiju sa Nikolajem i uputio mu dirljive reči.

"Najdraži tatin, toliko brzo si porastao i postao pravi dečak. Trudiću se da kroz vreme uvek budeš ponosan što sam baš ja tvoj tata, koliko sam ja ponosan što si baš ti moj sin. Srećan rođendan živote! Devet", napisao je Kapor u opisu fotografije sa sinom koju je objavio na Instagramu.

ATA / Antonio Ahel Među najelegantnijim parovima na srpskoj estradi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna