Otkako je pre četiri godine raskinula vezu s muzičarom Stjepanom Hauserom, hrvatsku pevačicu Jelenu Rozgu javnost nije videla s jačom polovinom, a partnere s kojima su je dovodili u vezu nije želela da komentariše. Nagađalo se da je zbog raskida dugo patila, te i da je to jedan od razloga što se nije upuštala u nove veze. Informacije o svom emotivnom statusu davala je dozirano, ne otkrivajući detalje. Ipak, ne krije da joj ljubav nedostaje ali tvrdi  da ume da bude srećna i kada nema partnera u svom životu.

"Partner je neko ko treba da vaš život upotpuni i da tu sreću delite i zajedno je stvarate ali svakako da nisam mišljenja da osoba može biti srećna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisaće se. Ali ja više na to i ne obraćam paznju. Mogu vam reći da sam srećna", rekla je Rozga i istakla da udvaranje ženama nikada neće izaći iz mode.

"Pa zaista sam kroz život naizlazila na puno različitih situacija, ali mogu reći da je dobro što muškraci i dalje imaju želju da se udvaraju ženama. Na ovaj ili onaj način, koliko god smo se modernizovali, mislim da pravi džentlmeni ne izlaze iz mode i da udvaranje ženama nikada neće biti demode", kaže za "Blic" pevačica koja uvek sluša svoje srce.

"Kao i u muzici i u životu, i u ljubavi uvek idem srcem, jer samo se srcem dobro vidi, zar ne? (smeh) Šalu na stranu, kada mi srce kaže da radim ispravnu stvar, kalkulacijama nema mesta. Često mislim da sve što mi je život doneo je bila neka vrsta nagrade što sam uvek išla čistog srca i sa emocijama", reklaje Rozga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna