Jelena Rozga je decenijama na sceni, a javnost najviše zanima njen ljubavni život. Otkako je raskinula vezu sa Stjepanom Hauserom, emotivnog partnera nije predstavljala, ali ne skriva da priželjkuje da pronađe srodnu dušu. Jelena je uvek besprekorno sređena i nasmejana, ali malo je onih koji znaju kakva je ona zaista. Komšije iz Splita, u kom hrvatska pevačica živi, za nju imaju samo reči hvale.

"Viđam je u prolazu, obično predveče, jer baš voli dugo da spava. Veoma je fina i kulturna, prava dama, uopšte ne potencira to što je popularna. Uvek nam se javi. Da li ima partnera, ne znam, ali dok je bila s Huljićevim sinom, stalno je dolazio po nju kolima, pa su išli negde. Često je šetao i njenog psa, bili su lep par", rekao je za "Kurir" pevačicin komšija, koji nije želeo da mu se javno pominje ime, a komšinica Sanja tvrdi da se na Jelenu uvek može osloniti.

"Jelena je super žena, nema dečka, živi sama. Komšinica je kakvu bi svako poželeo - nema kod nje glasne muzike, žurki, ako mi nestane nešto od kućnih potrepština, uvek joj se mogu obratiti. I ona zna da se na nas uvek može osloniti", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna