Taman kad su se svi privikli na džombaste čizme koje od svih žena prave urbane "ratnice", sve je jači trend koji predlaže kabaste, široke sare nakalemljene na usko stopalo i minijaturnu štiklu. Baš takve čizmice je ponela i Jelena Rozga, a Instagram lepe pevačice je planuo od komentara.

Dok žene uglavnom imaju pozitivno mišljenje o celokupnom izgledu, a dive se i čizmama, muškarcima se one nimalo ne sviđaju. "Čizme kvare sve", "Vrati te čizme" i "Baš si ih dobro razgazila" neki su od negativnih komentara. Zaista, uprkos tome što je uvukla čak i farmerke, sare čizama izgledaju i dalje preširoko za krhku Jeleninu građu.

Kada se pojavio 2019. godine, ovaj model brenda "Totem" postao je predmet želja mnogih influenserki pa se čak formirala i lista čekanja za njega. Glavna ideja dizajnerke Elin Kling je bila da mogu da se nose od jutra do večeri, baš kao što je to slučaj i u kombinaciji koju je pokazala Rozga. 

Šta vi kažete? Da li vam se dopadaju ovakve čizme?

Instagram / rozgajelenaofficial, Instagram / elinkling Crne čizme sa širokom sarom brenda Totem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna