Jelena Rozga je, osim po zvonkom glasu, prepoznatljiva i po mladalačkom izgledu. Iako ima 44 godine, izgleda poput devojčice. Istu kilažu ima godinama unazad, a osim genetike tome je doprineo i zdravstveni problem s kojim se bori od 2006. godine. Naime, pevačica je patila od nesanice, imala problem s kožom i osećala neobjašnjiv umor, nakon čega joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlezde.

Prilikom nedavnog gostovanja u emisiji „Ami G Show“ Jelena Rozga otkrila je da vitku liniju duguje genetici, mediteranskoj klimi i zdravstvenom problemu s kojim se godinama hrabro bori.

"Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlezdom. Oni mi ne daju da se ugojim ni pola kilograma. Dobro se osećam, ali znaju da me zezaju. Pre nekoliko dana je bilo loše, sad je dobro. Ne dam se, samo osmeh na lice i pozitiva", ispričala je hrvatska muzička zvezda u emisiji "Amidži šou".

Rozgi je pre četiri godine ustanovljena i tahikardija 

"Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti", rekla svojevremeno za Gloria.hr Jelena, koja urednim načinom života i redovnom terapijom uspeva da se oseća dobro.

"Najvažnije je da se što manje izlažem stresu i to ne samo zbog srca, nego i štitne. Nakon te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu da pevam i plešem sa svojom publikom", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna