Jelena Kostov proteklih nekoliko meseci imala je velikih zdravstvenih problema. Najpre se borila s koronom čitava dva meseca i tek četvrti test je bio negativan. Iskustvo koje je preživela opisala je kao bolno. Taman što se opravila, doživela je nezgodu na Goliji, kada je pala i tom prilikom zadobila prelom karlične kosti i iščašila nogu.

"Super sam sada, sve se završilo. U ovom vremenu kada je sve mračno, želela sam d aizbegnem sve to što mi se dogodilo. Super sam sada, nasmejana, sve je u redu. Nema posledica, ozbiljna je povreda bila, prošlo je pet meseci, ali sada sam dobro", rekla je ona i dodala da je imala veliku podršku.

"Svaka situacija u životu nosi neku poruku, ostanemo jači. Sve to što mi se dogodilo me je trgnulo, sada sam neka druga osoba, ne dozvoljavam stvarima koje su nebitne da me iznerviraju", rekla je pevačica i osvrnula se na period tokom korone.

"Ljubav i podrška naših najbližih je od velikog značaja. Psiha je čudo. Drago mi je što sam shvatila koliko veliki krug prijatelja imama oko sebe. Sve se iskristalisalo u mom životu". Muzičari su baš nagrabusili. Imam prijatelje koji su radili za malu dnevnicu i bili su u velikom problemu. Ljudi su se sladili što nismo zarađivali previše, rekla je u emisiji "Puls Srbije"

"Nedostajala mi je muzika, ali mi je prijalo da se posvetim sinu i porodici. Ja sam se baš ulenjila. Kada sam shvatila da će ovo potrajati, ja sam rekla da želim da odmaram, bez frizure i šminke. Stalno sam bila kod mojih", zaključila je ona.

 Izvor: Lepa&Srećna