Subota je dan za "Evroviziju". U velikom finalu nastupiće i predstavnica Srbije, Konstrakta, za koju navijamo iz sve snage i glasa. Esktra Nena, koja je početkom devedesetih zapalila evropsku scenu, prisetila se ovog velikog životnog iskustva. Ona je 1992. godinu na evrovizijskoj pozornici u Malmeu izvela kompoziciju "Ljubim te pesmama“.

"Meni je bila to odgovornost velika zato što sam ja takva po prirodi... Zastava moje zemlje stoji iznad moje glave, ja sam odgovorna za sve. Mislim, odgovorna, možete misliti, a rat u mojoj zemlji tad bio", počela je priču Ekstra Nena.

"Sada je drugačija situacija. Sada je svima dato sve. Za razliku od mene koja sam tad imala samo avionsku kartu i hotel. Bilo je prenaporno. Sada je svima sve dato i očekuje se samo da pobede", rekla je u "Premijeri" pevačica koja bi volela da Konstrakta našoj zemlji donese pobedu.

"Volela bih da Konstrakta pobedi jer takva osoba zaslužuje da pobedi. Šta će biti, ne znam, ali videćemo. U svakom slučaju treba da je dočekamo raširenih ruku", rekla je Ekstra Nena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna