Popularna pevačica Jelena Kostov ostvarila je svoj san - da ima ušuškanu kućicu na planini, daleko od gradske vrve, koja će biti mali raj za nju i njenu porodicu. Od početka svetske pandemije korona virusa, pevačica se povukla u svoje novo utočište na Goliji sa sinom Milijom i supugom Miljanom, gde i dalje provodi najveći deo vremena.

- Kućica na planini je moje utočište i oaza mira. Oduvek sam želela da imam svoje mestašce za beg u kojem ću potpuno da se opustim i uživam sa svojim najmilijima i, evo, tokom pandemije smo uspeli i da ispunimo moj san i napravimo tu kuću. Najveći deo vremena, otkako je počela korona, provela sam upravo na Goliji, napunila sam baterije nakon svega što me je zadesilo. Ovde je potpuno drugačiji ritam i tempo života, skroz sam opuštena i nemam nekih opterećenja. Uživam u osećaju kada se ujutru probudim, pogledam kroz prozor, a ono sve obelelo, mir i spokoj me preplave - istakla je ona.

- Sve što sam htela i zamišljala oko samog uređenja kuće sam i ostvarila. Omiljeni kutak mi je pored kamina, sa sinom i suprugom se smestim u fotelje, unesemo drva koja nam stoje spremna, odmah isped ulaza, založimo vatru i uživamo, prava idila. Sada imam svo vreme ovog sveta da im posvetim, nadoknadila sam sve ono što smo zbog mojih nastupa proveli odvojeno. Stalno sam imala nastupe, snimanja, emisija, a sada dan počinje od samog početka totalno opušteno. Nema nikakvih obaveza. Sve vreme ovog sveta mogu da provodim sa sinom i to me čini najsrećnijom na svetu. Mnogo se vezao za mene i sada mogu više vremena da mu posvetim - kaže pevačica za "Blic".

Ipak, Jelena se uželela i svojih prijatelja, kojima jedva čeka da pokaže svoj ušuškani dom.

- Jedva čekam da prođe pandemija korona virusa pa da mogu da pozovem i ugostim prijatelje, da im pokažem sve lepote ove planine. Oduvek sam želela da imam mesto koje će mi pružiti privatnost, tako da sada maksimalno uživam. Posvetila sam se i kuhinji, svemu ovome za šta do sada nisam imala vremena.

Izvor: Lepa&Srećna