Zaražena još u prvom talasu korona virusom, posle ozdravljenja je potražila mir na planini! Ali čini se da njenim zdravstvenim nevoljamama nije kraj. Kako prenose srpski mediji, pevačica Jelena Kostov doživela je navodno nezgodu, kada je pala u svojoj kući na Goliji i tom prilikom zadobila prelom karlične kosti i iščašila nogu. 

Kako se navodi, kuća je bila puna majstora koji su završavali radove na novoizgrađenom objektu.

"Kada je pala, Jelena je kukala i plakala. Svi su se uspaničili. Odmah su je preneli u kola i odvezli u bolnicu", rekao je izvor bizak pevačici.

Jelena je inače pre par meseci, s obzirom na to da zbog pandemije korona virusa nastupa nema, sa mužem i sinom odlučila da ode na Goliju i pobegne od gradske gužve. Njoj se tamo svidelo, te je odlučila da sagradi kuću.

Pevačica je pre dve godina imala problem sa grudima, kada joj je pukao silikon i, kako je tada izjavila, lekari su joj jedva spasili život. Kasnije su joj pronašli i izrasilinu na grudima, te je morala da se operiše, ali je na sreću u pitanju bio benigni tumor.

Jelena je imala i teško iskustvo sa korona virusom, sa kojim se mesec dana borila, a kojim je bila zaražena još u prvom talasu.

Izvor: Informer