Jelena Kostov nikada nije imala problem s kilažom. Za njenu besprekornu liniju bila je zaslužna, pre svega, genetika. Kako kaže, mogla je da pojede čak 300 grama čokolade i da se to na njoj ne vidi. Međutim, period pandemije koji je doneo manjak kretanja, stres i potpunu promenu životnih navika, učinio je da dobije koji kilogram.

"Nikada ranije nisam imala problema sa kilažom, iako sam jela sve što sam želela. Majka priroda je bila blagonaklona prema meni, uvek sam imala trbušnjake, a nisam ni prošla pored teretane. Jela sam sve što sam htela, po 300 grama čokolade dnevno. Gazirano sam pila čim otvorim oči. Tako sam dugo živela, dok godine nisu učinile svoje, pa mi se metabolizam usporio ", kaže pevačica i dodaje da su poslednje dve godine posebno uticale na to da počne da se goji.

 "Živela sam 200 na sat zbog posla kojim se bavim. Kada sam postala majka, bila sam i zbog sina hiperaktivna. Međutim, zbog korone sam se zatvorila u kuću, imala sam sve manje nastupa i samo sam jela. Dešavalo mi se da ustanem u tri ujutru da jedem čokoladu! Tako sam se ugojila tri kilograma. Meni je to bilo katastrofa, iako mnogi misle da nije strašno. Bila sam nezadovoljna kad god bih se pogledala u ogledalo", rekla je pevačica za "Hit" i dodala da joj je nutricionista pomogao da se reši starih navika.

"Bilo mi je teško, nisam mogla da se "otkačim" od slatkiša. Ne pušim, ne pijem alkohol, ali je zato moj porok bila gazirano piće. Uspela sam da se skinem sa nje, ali sam se opet vratila! Po jelovniku nutricioniste morala sam da jedem na tri i po sata. Pila sam dve do tri litre tečnosti dnevno - vodu, čaj, limunadu... U početku mi se voda nije pila, jer sam je ranije slabo konzumirala, ali sam se posle navikla. Prestala sam da jedem testeninu i začinjena jela, slatkiše sam znatno smanjila", kaže Jelena kojoj se kvalitet života značajno poboljšao.

"Ležem i ustajem rano, što je veoma bitno za zdravlje i imunitet. Pošto sam od početka pandemije imala više slobodnog vremena, uvidela sam u čemu grešim i zašto sam stalno umorna i neispavana. Otkako ležem ranije, budim se srećna, zdrava, nasmejana... Spremnija sam za dan predamnom i sa lakoćom obavljam sve obaveze. Nemam više nikakve tegobe. Ranije me je glava stalno bolela, ali to više nije slučaj otkako ne čačkam telefon pre spavanja i ujutru čim otvorim oči", završava priču Jelena.

Izvor: Lepa&Srećna