Manekenka Dejana Živković i njen suprug Filip Simović dobili su sina. Par je presrećan što je u njihovu porodicu stiglo pojačanje, a dečaku su dali ime Lav. Mama i beba se osećaju odlično, a za nekoliko dana će izaći iz porodilišta.

 Manekenka izgovorila "sudbonosno da" svome izabraniku, vlasniku jedne firme za transport, u strogoj tajnosti. Kada ju je Filip zaprosio Dejana je istakla da je u njemu pronašla sve ono za čim je tragala.

"Da! Srela sam osobu koja je moj dom, sigurnost, koja me ohrabruje i bodri - jedno veliko DA za sve što dolazi!",  napisala je ona tad.

Par ove godine planira i venčanje, a Dejana nije skrivala da joj je životna želja da postane majka.

"Svrha života jeste u tome da čovek pronađe idealnog partnera s kojim želi da zasnuje zdravu porodicu", rekla je manekenka ranije za Story. "Spremna sam da dam svoj maksimum u korist obostrane sreće, ali to isto zahtevam zauzvrat. Ukoliko je tako, za nas nema granica", rekla je Dejana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna