Jelena Kostov se preživela vrlo turbulentan period, a najveća podrška i uteha su joj za to vreme bili suprug i sin.

Jelena je zadobila tešku povredu, tokom boravka u vikendici, kada je pala i polomila karličnu kost. Prethodno je obolela i od kovida, pa je njen oporavak trajao dosta dugo. Uz sve to, i pandemija korona virusa ograničila mnogima kretanje a pevačima i rad.

"Desile su se loše stvari jedna za drugom, i tad sam shvatila da je zdravlje najvažnije. Samo kad si zdrav možeš da uživaš. Nažalost dok nešto ne doživimo ne znamo da cenimo zdravlje", rekla je tada Jelena za Kurir. Ona je provela dosta vremena u vikendici na Goliji, gde je sa porodicom bila prilično izolovana. Sada je došlo ponovo vreme nastupa, sin je krenuo u vrtić i sve se promenilo u njihovom životu.

Da li je posesivna majka i da li je razmazila dete? "Mnogi su mi govorili da pazim da ga ne razmazim, a ja se pitam - kad ću, ako neću sada? Brzo će proći ove godine a onda će ga druge stvari više interesovati nego mama", ispričala je Jelena u emisiji Glamur.

Da li u njenom braku ima ljubomore? Pevačica kaže da njen suprug nije ljubomoran ali i da mu ona nikad nije davala povoda za to. "Ni ja nisam ljubomorna", tvrdi ona. "Uvek umem u glavi to sebi da razjasnim i čak me i drugarice mole da im pomognem oko toga. Držim se one devize - pritisni jače, to jače odskače! Treba razumeti svog partnera, zar nije normalno da izađe sa drugarima pa i da se zadrži?

Ali, ako suprug izlazi svake večeri i ostaje do pet ujutru? To je onda jasno šta znači, to je završeno!", odlučno kaže Jelena, a u njenim najlepšim izdanjima, kojima privlači sve poglede, uživajte u galeriji slika!

Instagram / kostovjelena Popularna pevačica ponovo nastupa posle vrlo turbulentnog perioda.

Izvor: Lepa&Srećna