Suprug Nikoline Pišek, poznati istoričar Vidoje Ristović, preminuo je iznenada 7. maja, kako su mediji su preneli, na stolu za masažu. U tom trenutku voditeljka je bila u Zagrebu, a čim je čula šta se dogodilo, slomljena od bola stigla je u Beograd.

Tačan uzrok smrti još nije poznat, a Vidojev prijatelj ispričao kako se on ponašao u poslednje vreme.

"Mi smo ga savetovali da pripazi malo više na sebe. Tokom korone se baš ugojio, ali bio je veliki hedonista - uživao je u dobroj hrani, piću, tompusima. Voleo je i tajlandske masaže, često je to praktikovao s Tajlanđankama. Koliko znam, imao je i koronu, moguće je da su sve to posledice postkovida, da je imao srčane probleme, a da nam nije ništa rekao o tome. Ipak, nije nas slušao, radio je šta je hteo i kako je hteo, i to mu je i došlo glave. Kad su mi javili da je Vidoje preminuo, prošla me je jeza, jer sam se setio jednog od naših poslednjih razgovora. Tada mi je dok smo ručali, odjednom, iz čista mira, rekao: "Ja ću umreti od hrane, pića i 'cijalisa'!" Kao da je nešto predosetio. Strašno",  ispričao nam je izvor za "Kurir".

Podsetimo, kako je naveo izvor Kurira, Vidoje se osećao dobro tokom subote i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. 

Nikolina je ispred njihovog porodičnog stana na Vračaru, dočekivala prijatelje koji su došli da joj izjave saučešće, ali nije imala snage da daje izjave okupljenim novinarima.

ATA / Antonio Ahel Prve fotografije Nikoline Pišek nakon smrti supruga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna