Zoran Dašić Daša povredio se, nesrećnim slučajem, pred sam koncert kojim je grupa Legende proslavila 35 godina postojanja. Bend ima važan jubilej, a frontmen je doživeo nezgodu u kući. 

"Pao sam na najsmešniji način, iznosio sam cveće na terasi, sapleo se na prag i udario u metalnu ogradu", rekao je Daša kako piše Informer. "Stajalo mi je to cveće celu zimu u hodniku i pošto je bio sunčan dan hteo sam da ga iznesem na terasu. Ma to je bila samo sekunda."

Prema njegovim rečima, pad nije ostavio posledice jer je, kako kaže, uradio sve analize uoči samog koncerta. "Sve je idealno, radio sam skener mozga, primio tetanus, dobio antibiotike tako da je sve pod kontrolom", objasnio je Daša. Velika posekotina na glavi ušivena je sa čak četrnaest kopči, a muzičar je sve to prikrio šeširom.

zoran dasic dasa legende
ATA / Antonio Ahel 

"Izgledalo je elegantno i na koncertu sam bio kao Bob Dilan", rekao je šaljivo, a nastup je bio više nego uspešan. "Pitali su se da li sam baš pred koncert morao da se povredim, pa nisam tempirao", kaže smejući se. "Veče koncerta je bilo pobedničko, to je profesionalnost i bitno da je sve prošlo", zaključuje Daša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna

 za koji ističe da je bio i više nego uspešan.. To je profesionalnost i bitno da je sve prošlo.