Nemanja Nikolić je doživeo infarkt pre šest godina i to u automobilu, za volanom, pri čemu su uz njega bili deca i žena Slađana. Od tog dana, više ne vozi auto iako su mu lekari potvrdili da je potpuno zdrav.

"Ne mogu da vozim, ne umem to da objasnim ali to je jače od mene", ispričao je Nemanja u emisiji TV Ordinacija na RTS. "Ja, koji sam prokrstario celu Ameriku automobilom, sad ne mogu da pomislim da vozim, ali kamoli da prevezem auto preko mosta do Beograda."

Pevača je to dovelo u nezavidnu situaciju kad se razboleo od korona virusa, u isto vreme kad i njegova majka. "Provodio sam dnevno i po pet do sedam sati na klinici", objašnjava Nikola, "a kad treba da se vratim kući, nijedan taksista neće da primi poziv iz kovid bolnice.

Posebno mu je bilo teško prvog dana kad je na kliniku krenuo s majkom. "Sve smo zaboravili, pa i da je njoj rođendan tog dana. Stojimo na ulici, a ona mi u jednom trenutku kaže - meni je danas rođendan. E, rekoh, majko, srećan ti rođendan... i drugi su se nakon toga porazboljevali", priseća se Nikola, "i žena i deca... bilo nam je u kući kao na nekom infektivnom odeljenju. Ali srećom, svi smo se izvukli i sad smo dobro."

Kako kaže, dvaput je "zakačio" kovid. Prvi put je dobio i upalu levog plućnog krila, dok je drugi put imao samo blage simptome, izazvane omikron sojem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna