Čarobna plavuša Grejs Keli sigurno bi bila u šoku kad bi videla najnoviju frizuru na svom nekadašnjem dvoru - princeza Šarlin, udata za njenog sina princa Alberta II odabrala je - brijanje! Asimetrično šišanje posle kojeg jedna strana glave izgleda potpuno različita od druge novi je trend koji vlada u svetu lepote. I,  Šarlin je rešila da ga prihvati. A ovom frizurom su svi šokirani kad je prikazala u punom svetlu - na božićnom vašaru gde su je slikali 16. decembra 2020. godine.

Princeza Šarlin, frizura
Profimedia 

Zgodna (i kršna) plavokosa princeza sve je smelija kad je reč o imidžu. Bivšu plivačicu, rodom iz Rodezije, pamtimo po ekskluzivnim toaletama i stalnim pitanjima koja kao da su lebdela oko nje - da li će ikad dostići po izgledu nezaboravnu Grejs? 

Međutim, kako vreme odmiče, ona kao da napušta taj nedostižni ideal i tera "po svom". U 42. godini izgleda zaista originalno, a na njenom Instagram profilu nećete naći influenserske poze ni filtrirane portrete. Tu dominiraju njena deca koja su pre nekoliko dana proslavila šesti rođendan.

Modni portali su u čudu zbog novog imidža samopouzdane Šarlin. Svi se slažu da su "under cut" (brijanje potiljka, iznad vrata) i "side cut" (brijanje jedne strane glave) totalni hit - pa zašto onda ne bi i jedna princeza obrijala glavu?

Šta vi mislite?

princeza sarlin monako frizura obrijana glava foto
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna