Voditeljka Irina Vukotić iza sebe ima 20 godina karijere, a smatra da u njenoj, kao i u većini drugih profesija, opstaju samo kvalitetni, pa svoje trajanje ocenjuje kao uspeh.

"Najveća sreća i uspeh jeste trajati. Ja ove godine proslavljam dvadeset godina na televiziji. Ali, taj septembar i nova sezona, šta god radio, da li nešto novo ili staro, ali u novom ruhu... Ove sezone, em što smo promenili studio, malo smo promenili dinamiku i način na koji funkcionišemo u studiju, tu su uvek aktuelne teme i gosti",  ispričala je Irina, koja obožava i sport.

 "Odbojkom sam se i bavila u osnovnoj školi, obožavam da pratim odbojku. Maji Ognjenović skidam kapu, zaista. Toliko trajati, sa takvim entuzijazmom, energijom, ljubavlju pristupati... Videla sam onu situaciju sa Katarinom Lazović, kada je onako drugarski, zaštitnički zagrli. Oduševile su me i sve čestitke na toj srčanosti i borbi koju imaju", rekla je Irina za "Pink", a malo ko zna kojim se poslom pored novinarskog još bavila.

"U školi sam predavala srpski, skoro su mi rekli - zašto to ne potenciraš, jer ne znamo nijednog voditelja koji je paralelno sa televizijom predavao srpski u školi. Ja to jesam radila 2004. i 2005. godine. To je divno isukustvo, ali to nisam zbog sebe, nego zbog mame - mami sam ispunila želju i predavala u školi", rekla je voditeljka.

    Izvor: Lepa&Srećna