Irina Vukotić iza sebe ima brak s ugostiteljem i nekadašnjim učesnikom "Velikog brata" Savom Radovićem, s kojim je dobila ćerku Iskru. Upoznali su se tokom trajanja rijalitija, koji je Irina vodila, a venčali su se u avgustu 2007. godine u Nemačkoj. Razveli su se dve i po godine kasnije. Voditeljka nije mnogo govorila o razvodu jer smatra da privatne stvari treba da ostanu upravo takve - privatne.

"Nemam potrebu da svoju intimu dajem na tacni, takva mi je priroda, a i želja mi je kao i svakog roditelja da mi dete ima zdravo i srećno detinjstvo", rekla je Irina koju i sada mnogi prepoznaju kao voditeljku emisije “Sve za ljubav”.

"Radila sam “Sve za ljubav” sa Milanom Kalinićem i to je divno iskustvo. Igrom slučaja i njegova supruga Sandra, a i ja smo zatrudnele u istom periodu. Pre toga zatrudnela je Sanja Marinković ali i devojke koje su radile priloge: Dušica Jakovljević i Baya Namkosse, tako da je to bio pravi bebi bum i u pravom smislu.", rekla je Irina u razgovoru za "Blic" i istakla da veru u ljubav nije izgubila.

"Ljubav veruje u mene, ne samo ja u ljubav, šta je svet bez ljubavi. Pa najbolji smo kada volimo, tada pomeramo stene, tada isijavamo radost... Skoro me je ćerka pitala kako se čovek oseća kad se zaljubi. I ja joj opisujem i između ostalog kažem: “Ma tad si i za školu manje zainteresovana jer samo ti je on u glavi”, a ona mi odgovori: “Pa ja ni sada nisam mnogo za školu zaintesovana”. Ah taj pubertet", bila je iskrena Irina, koja od prekida dugogodišnje veze 2020. godine nije emotivne partnere predstavljala javnosti.

"Volim duhovite ljude, ljude od akcije, sigurne u sebe, ostvarene, otvorene i dobre duše, pa samo takav muškarac i može da mi okupira pažnju", bila je iskrena Irina koja od prekida dugogodišnje veze 2020. godine nije emotivne partnere predstavljala javnosti.

"Ovaj period ti iskristališe neke odnose, otvori neke nove poglede na ljude i svet. Ja sam, eto, poželela da izađem iz trogodišnje veze u kojoj sam bila. U ovom neobičnom periodu ispratila sam neke ljude iz svog života. A neke druge dočekala sam u zagrljaj sa dozom distance, jer ipak još traje pandemija koronavirusa", rekla je tada za magazin "Bazar".

Izvor: Lepa &Srećna