Voditeljka Irina Vukotić imala je koronu, ali blaži oblik bolesti, za šta je, kako kaže, najzaslužnija vakcina, koju je primila nekoliko nedelja pre nego što se zarazila. Rezultatima testa je bila zatečena, toliko da je u sat vremena dva puta ponovila testiranje.

"Nisam od onih koji vole da mrače. Nisam ni sanjala da je to korona, pomislila sam da je to alergija, jer me je samo svrbeo nos, međutim uradila sam test... Nisam verovala da imam koronu, pa sam u sat vremena dva puta radila test. Ja sam bila i revakcinisana, to se desilo par nedelja posle vakcine. Zahvaljujući vakcini ja nisam nikog zarazila, to je bio kašalj, i zapušen nos, kao neki blaži oblik gripa, sa tim mogu da uporedim", rekla je voditeljka koja je tri nedelje provela u kućnoj izolaciji. Irina je najviše brinula da ne zarazi ćerku Iskru.

"U strahu ste da ne zarazite svoje dete i svoje ukućane. Bilo mi je smešno kad Iskra kaže ''Mama stavi masku i dođi na dejt u dnevnu sobu''. Morala je da bude u samoizolaciji, i ne ide u školu. Najbitnije mi je da je ona bila dobro", rekla je Irina za Pink i otkrila zašto će joj ovaj rođendan biti poseban.

"U nedelju je moj rođendan, to mi je posebno lepo ove godine. Radujem se praznicima, i kao i u svakom domu, trudimo se da obeležimo to na pravi način, obično odemo kod mojih roditelja", ispričala je Irina.

 Izvor: Lepa&Srećna