Naša predstavnica na "Evroviziji" Konstrakta održala je još jednu probu u Torinu, i pokazala kakav je spektakl pripremila za veliku scenu.  Gledaocima se jako dopalo ono što su videli, a stiglo je i jedno lepo priznanje. Poljski mediji dodeli su joj nagradu za najreaktivniji nastup.

"Kreativnost i ono što je ‘izvan okvira‘ je nešto što cenimo iznad svega. Ove godine smo odlučili da izaberemo najkreativniji nastup na Evroviziji 2022. i naša kreativna nagrada ide Konstrakti iz Srbije! Njena muzika i poruka su nešto apsolutno kreativno i sveže i veoma smo srećni što smo to prepoznali. Srećno Srbiji", naveli su predstavnici poljskih medija.

Konstrakta će se takmičiti druge polufinalne večeri, a za prolaz u finale boriće se sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna