Milica je nedavno izdala novi album, a kako kaže oduvek je slušala isključivo svoju intuiciju.

"Ja sam sve radila kontra od onog kako treba. Stavila sam ceo album u 11 uveče kada niko ne radi na kanal na kome sam imala nekoliko hiljada sabskrajbera. Svi su mi rekli da sam luda što objavljujem 12 pesama u istom momentu, ali ja sam verovala sebi", rekla je pevačica za "Grand Online".

U medijima se dosta spekulisalo o količini novca koju je uložila u novi projekat, ali ona tvrdi da postoji nešto mnogo vrednije of finansijkog momenta.

"Mnogo više vrede moji živci, i te modrice i ta moja posvećenost i aktivnih 6 meseci u ovom projektu, a dve godine kada se zaokruži, da novac na kraju nije toliko primaran", smatra Milica.

Milica Pavlovic
Kurir / Nemanja Nikolić 

Pevačica ističe da je najviše raduje što sreću zbog uspeha može da podeli sa svojim najbližima.

"Oni su na mene ponosni, ja to kao đak koji vredno radi i izađe ispred table i treba da ispriča lektiru koju zna da je savladao, tako ja svojima pričam, jer oni nisu deo ovoga i meni je to najlepše na svetu", iskrena je pevačica.

Kako kaže, gaji poseban odnos sa publikom bez koje ne bi bila tu gde jeste.

"Ja sam zaljubljena u sve te ljude i svi oni su u mene. Ja imam utisak, kada pevam na nastupu, da ja svakog čoveka pogledam bar jednom, ja poželim svakome da se obratim, ja upamtim i lica. Znam i da prepoznam kada neko dođe više puta na nastup", zaključila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna