Miloš Biković ovih dana boravi u Srbiji, gde ima poslovne obaveze. Iako nema mnogo slobodnog vremena, Miloš kaže da uživa u svom poslu i u promovisanju srpske kulture.

"Smatram da je moj zadatak da popularnost koja mi je data na dar iskoristim, ne samo da učestvujem u toj kulturi, već i da je stvaram i da je nastavljam, to je veoma dragoceno. Mi imamo veoma bogatu istoriju", rekao je glumac u emisiji "Exkluziv".

On se zatim osvrnuo na svog kolegu Nikolu Đurička koji trenutno živi u Americi, ali i na, prema mišljenju mnogih, najboljeg srpskog ambasadora - Novaka Đokovića.

"Đuričko tamo gde ide i radi promoviše srpsku kulturu, ja ne bih njegov odlazak smatrao negativnim postupkom, nego naprotiv, njegov uspeh je i uspeh za Srbiju, kao što je slučaj i sa Novakom", rekao je Biković.

novak djokovic
Profimedia 

Nažalost, Miloš nije bio u Srbiji prošlog meseca kada je u Beogradu održan teniski turnir Serbia Open.

"Žao mi je što nisam bio na Serbia Openu, nisam bio tu. Mislim da je divna stvar to što Novak radi, što promoviše Srbiju na taj način, i uvek bih to podržao. Novak je divan prijatelj i drug i uvek podržava. Ne volim kada ga ljudi neopravdano kritikuju. Kritika je zdrava ako ide iz ljubavi, ako ide iz zavisti onda nije zdrava", iskreno je zaključio popularni glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna