Iako ima mnogo obaveza kada je reč o nastupima i snimanju pesama i spotova, Milica Pavlović ipak stiže da se pored toga bavi još jednim poslom.

U pitanju je snimanje reklamnih kampanja, budući da je pojedini brendovi angažuju da bude njihovo zaštitno lice.

"Pored toga što se bavim pevanjem, što je moja najveća ljubav na svetu, ja sam i zaštitno lice mnogih svetskih brendova i kampanja i radim danonoćno. Prekjuče sam potpisala ugovor za jednu veliku kampanju koja kreće od juna. Ljubomorne duše nervira moj rad, verovatno zato što ih podseća na njihov nerad, pa još malo da ih nerviram kada me budu gledali na bilbordima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore", rekla je Milica za "Grand Online". 

Budući da mnogo sredstava ulaže u pesme i spotove, često su kružile glasine da ne finansira sve projekte sama.

"Došlo je vreme da kažemo ljudima kako stvari stoje. Naravno da tu postoji neko ko je lud, naravno da postoji neko ko veruje u mene, naravno da postoji neko ko me finansira, hajde da se uozbiljimo. Možda je došlo vreme da kažem ko je to, ali mislim da ću mnoge razočarati - to sam ja. Ja stojim, ponosna sam, mirno spavam, mirno se budim", rekla je pevačica za pomenuti portal.

Milica Pavlović otkrila čime se bavi pored pevanja
Instagram / senoritamilica 

Podsetimo, Milica je nedavno mnoge rasplakala emotivnom ispovešću o svojoj baki koja se bori sa Alchajmerovom bolešću.

"Srce i duša me bole zbog toga što me moja baka ne prepoznaje. Mnogo je strašno kada, prilikom svakog viđanja s njom, moram da se iznova upoznajem i pokušavam da je podsetim ko sam. Da sam ja ćerka njenog sina, njena unuka. Njena Milica. Njena pevačica", rekla je Milica za "Story". 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna