Goca Božinovska  počela je da radi sa samo 16 godina, pa nije mogla da živi kao njeni vršnjaci. Nije imala vremena da ide na prvomajske uranke, jer se, kako kaže, zarobila poslom.

"U mladosti nisam imala prilike da uživam za praznik rada i da idem na uranke... Počela sam da radim kada sam imala samo 16 godina i zarobila sam se u poslu", rekla je Goca koja je od svog prvog honorara pomogla roditeljima.

"Deca danas prvo kupuju "šanel" i "dior", a ja sam od prvog novca pomagala roditeljima. Čim sam počela da pevam, kupovala sam sve za kuću; ćebad, šoljice za kafu, plastične stolice... Davala sam i novac za krečenje kuće",  priča folk pevačica za "Informer" koja je u životu imala brojne lomove. Jedan od najtežih je kada ju je nekadašnji suprug Zoran Šijan ostavio zbog druge žene. Tada ju je, kako je ispričala, spasio Saša Popović.

"Ali bukvalno me spasio, ja sam ceo život njegov dužnik. Ne daj bože da mu išta na ovoj zemaljskoj kugli zatreba, sto godina da ga ne čujem, on zna ja bih došla da ga ljuljam, da ga nosim, dokle god imam snage u rukama. On se prema meni poneo kao brat tada kada sam bila psihički ubijena, slomljena, htela sam da se ubijem. On je svaki dan mene zvao. Svaki dan sam ja morala da idem kod njega na ručak da bih se ugojila jer sam bila kao kostur. Ana neka je tad radila kod njega, kuvala je, i ja ručak nisam smela da preskačem. Držao mi je predavanja, govorio je: Prestani da se ždereš, sekiraš i plačeš". Onda mi je mnogo pomogao i oko prve pesme, prvog albuma, slikanja, sve sam uradila uz njegovu podršku. Ja njega srcem i dušom volim, on je najbolji čovek koji je ikada rođen. On se nimalo nije promenio", rekla je Goca za magazin "Svet".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna