Pevačica je otkrila da će Prvi maj provesti u krugu porodice, a posebno se raduje što će joj društvo praviti i najmlađi član - unuk Željko.

"Ne slavim ništa osim krsne slave i rođendana. Od muzike zarađujem od malih nogu, ali Praznik rada ne obeležavam i ne idem na roštiljanje. Verovatno ću taj dan provesti sa unukom, sa njim mi je najlepše", rekla je Ceca za "Informer".

Ona se zatim prisetila svojih početaka i prvog zarađenog novca.

"Prvi dinar zaradila sam kada sam imala samo deset godina. Pevala sam na jednom veselju u mom rodnom kraju, u Žitorađi. Čim sam uzela mikrofon u ruke, počela sam da zarađujem. Nije to bilo mnogo para, ali meni je bilo veliko kao kuća. Honorar sam, naravno, prosledila roditeljima", otkrila je pevačica.

Ceca je narednih pet godina pevala po veseljima i onda je, već sa 15 godina, snimila prvi album "Cvetak zanovetak".

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda
ATA / Antonio Ahel 

"Sa 13 godina sam pevala u jednom hotelu na Crnogorskom primorju. Tu je bio i harmonikaš Mirko Kodić, koji me je zapazio. Pošto sam mu se svidela, ponudio se da mi pomogne da izdam prvu ploču, koja je izašla 1988. godine. Ostalo je već istorija", rekla je ona i dodala da je čim je postala punoletna već kupila prvi stan:

"Sa 18 godina sam kupila prvi stan. Naporno sam radila kako bih obezbedila sebe, ali i svoju porodicu. Imam sreću da radim ono što volim, pa mi i naporna putovanja ne padnu teško, jer mi publika pruža neverovatnu energiju. Mislim da ću pevati dok god budem mogla. Ne planiram da se penzionišem, bar ne zvanično."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna