Cakana je najpre ispričala na koji način se upoznala sa Nebojšom koji je, kao i ona, u tom trenutku imao brak iza sebe.

"Nešu sam upoznala u periodu kad sam dosta bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila... Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je bio tu, a u međuvremenu se i on razveo, ali nismo se odmah prepoznali", ispričala je Cakana u emisiji "Iz profila", pa nastavila:

"To je bilo druženje. Pred moj odlazak u u Čikago nešto smo se opet našli, moje društvo, ali tu je bio i Nebojša, i u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem tamo, ja sam rekla mesec dana".

Kako je dalje otkrila, ona je pred polazak u Čikago napravila žurku, kada joj je Nebojša rekao nešto što ju je osvojilo za sva vremena.

"Pred polazak sam pravila žurku i rekla sam mu da dođe ako hoće, a ja se sećam šta je meni on tad rekao: "Nisi ni otišla, a ja jedva čekam da se ti vratiš". Mene je to držalo u Čikagu, ali bukvalno ta rečenica", iskrena je bila pevačica.

"Našao se neko kome sam ja potrebna, ko jedva čeka da se vratim. Mene je to tako držalo da sam ja stvarno jedva čekala da se vratim i kad sam došla, otišla sam u jedan restoran na ručak i on je bio tamo", završila je priču Cakana u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna