Goca je u javnosti otvoreno govorila o tome da ju je nekadašnji suprug Zoran Šijan ostavio zbog druge žene, a da ju je tada spasio Saša Popović.

Sada je objasnila i na koji tačno način.

"Ali bukvalno me spasio, ja sam ceo život njegov dužnik. Ne daj bože da mu išta na ovoj zemaljskoj kugli zatreba, sto godina da ga ne čujem, on zna ja bih došla da ga ljuljam, da ga nosim, dokle god imam snage u rukama. On se prema meni poneo kao brat tada kada sam bila psihički ubijena, slomljena, htela sam da se ubijem. On je svaki dan mene zvao. Svaki dan sam ja morala da idem kod njega na ručak da bih se ugojila jer sam bila kao kostur. Ana neka je tad radila kod njega, kuvala je, i ja ručak nisam smela da preskačem. Držao mi je predavanja, govorio je: Prestani da se ždereš, sekiraš i plačeš". Onda mi je mnogo pomogao i oko prve pesme, prvog albuma, slikanja, sve sam uradila uz njegovu podršku. Ja njega srcem i dušom volim, on je najbolji čovek koji je ikada rođen. On se nimalo nije promenio", rekla je Goca za magazin "Svet".

sasa popovic
ATA / Antonio Ahel 

Međutim, Božinovska i Popović više nisu bliski kao nekada, a kako Goca kaže razlog je to što su im deca odrasla, pa više nemaju naviku da se okupljaju kao što su to činili nekada.

"Žao mi je zbog toga. Ali tada su nam bila mala deca, mi ih skupimo, sedimo, oni se igraju. To je sad sve kud koji mili moji. Kad se vidimo, mi se lepo ispričamo, ne znači da sad treba da kafenišemo svaki dan. Bila su to lepa vremena i mi smo bili mladi, sada su deca velika, a samim tim i veći problemi, došli i unuci, nema se više vremena kao nekad", rekla je pevačica.

Saša Popović, podsetimo, sa Suzanom Jovanović ima ćerku Aleksandru, dok je i njenog sina iz prvog braka, Danijela, prihvatio kao svoje dete.

Goca Božinovska ima ćerke Jelenu i Zoranu i sina Mirka, koji joj je prošle godine podario unuka Zorana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna