Ogroman je broj oni koji su oduševljeni srpskom predstavnicom na Evroviziji i njeni hitom "In corpore sano". Među njima je hrvatski pevač  Toni Cetinski koji je čak spreman i da se kladi na pobedu Ane Đurić Konstrakte.

"Da se mogu kladiti, ja bih se kladio na Konstraktu. Ovo je nešto najaktuelnije što sam čuo u poslednje vreme. Na tom nekom tragu sam ja bio i prošle godine na ‘Dori‘, da ostavim neku poruku. Mislim da je Konstrakta pun pogodak, jer daje jasnu sliku našeg društva. Kažem ‘našeg‘ jer smo svi mi tu manje-više slični i slični problemi nas muče. Tako da joj čestitam, zaista svaka čast ", kaže za "Blic" pevač koji je siguran da će svi shvatiti poruku koju Konstrakta svojom pesmom šalje.

"Ja mislim da hoće, ako bude išlo sa tim titlom kako je zamišljeno. Ja verujem u tu pesmu, iako sam ja tip koji više voli pevljive pesme, ali volim i Rambo Amadeusa i obožavam ljude koji nemaju dlake na jeziku", zaključio je Toni koji se, podsetimo, i sam oprobao na ovom takmičenju, devedesetih godina.

Konstrakta će se evropskoj publici predstaviti 12. maja. Ona je zbog napornih priprema smršala čak četiri kilograma.

"Bilo je veoma napeto, spavamo malo, jedemo mnogo i lepo. Ponavljamo koreografiju besomučno mnogo puta, bez obzira na to što je ona veoma jednostavna", kazala je srpska predstavnica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna