Nataša Bekvalac često ističe da sa ćerkama Hanom i Katjom gradi otvoren odnos. Uvek je tu za naslednice, koje mogu da joj se povere, podele sve probleme i poteškoće. Ipak, ne mogu da joj kažu baš sve, a posebno ne da komentarišu njenu kilažu. Naime, starija ćerka je Natašu snimala u porodičnom domu i rekla nešto što nikako nije smela.

"Dobro veče svima! Trenutno je 11 sati uveče. Moja majka i ja smo naručile hranu, ali malo zdraviju verziju, jer smo krenule u teretanu. Spremamo se za leto!", rekla je Hana, a onda se obratila majci.

"Je l' tako, debela?",  pitala je ona Natašu, što je izbacilo pevačicu iz takta.

"Hana! Ne razgovaraj tako sa mnom!",  kazala je Bekvalčeva, dok se Hana nasmejala.

Nataša je nedavno govorila o izazovu vaspitanja tinejdžerke.

"Roditelj nikada ne može znati koliko mu se dete poverava. Na primer, ja sam uverena da meni moja ćerka baš sve kaže, a onda saznam nešto što je sakrila od mene i šokiram se. Na društvenim mrežama je decu nemoguće kontrolisati, oni imaju toliko profila, da im je teško ući u trag. Znam za jedan Hanin Instagram nalog, onaj zvanični, a onda otkrijem da ima još neki. Pokušavam da budem širokih shvatanja i borim se s tim svakodnevno, ali sigurno mi nešto promakne. Telefoni i društvene mreže napravile su džumbus jer je klincima sve dostupno. Ipak, trudim se da razumem Hanu, jer ni ja nikada nisam porasla", rekla je za "Alo!" Nataša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna