Britanski princ Hari nakon pune dve godine posetio je svoju porodicu. Iako je donedavno tvrdio da se u domovini ne oseća sigurno, iskoristio je priliku da skokne do Velike Britanije. Doduše, samo usputno, jer je krajnji cilj bio Hag, gde su se održavale "Invictus Game". Hari je istakao da je sretan što je video baku, i da uživa u njenom društvu.

"Bilo je sjajno biti ponovo sa njom. Jednostavno sam srećan što sam je video, dobro izgleda i u sjajnoj je formi’, rekao je za "NBC"  pa dodao: "Ona ima sjajan smisao za humor i uvek se dobro našalimo i nasmejemo. Hteo sam da se uverim da je dobro, da je okružena pravim ljudima koji je štite", rekao je Hari i dodao da im se pridružila i njegova supruga Megan Markl.

"Moj dom je za mene u SAD-u i tako se tamo i osećam. Imali smo toplu dobrodošlicu, dočekali su nas raširenih ruku i oduševljeni smo našim naseljem u Santa Barbari", rekao je odbegli princ, a onda progovorio i o svojim naslednicima - pohvalio se da je 10-mesečna ćerkica Lilibet prohodala, a za trogodišnjeg sina Arčija,rekao je da ima velike ambicije.

"Kada razgovaram sa svojim sinom o tome što želi da postane kad odraste, njegovi odgovori me jako obraduju. Ponekad želi da bude astronaut, nekad pilot. Onda mu kažem da nije važno što će raditi, već da je njegov karakter bitan i da uvek bude svoj. To bi mene i njegovu majku najviše usrećilo", rekao je Hari.

Ostrvski tabloidi  tvrde da su Hari i Megan dobili poziv da se sa ostatkom porodice pojave na balkonu Bakingemske palate na centralnoj proslavi Elizabetinog platinastog jubileja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna