Princ Hari je istakao da sada Ameriku smatra svojim domom, budući da tamo živi sa suprugom Megan Markl i naslednicima, a mnogi smatraju da će njegovi stavovi ponovo uzdrmati kraljevsku porodicu.

"Znate, dom je za mene, u ovom trenutku, Amerika. Tako se osećam. Dočekani smo raširenih ruku u Santa Barbari i tamo imamo fantastičnu zajednicu", rekao je Hari za američku televiziju NBC, te istakao da najverovatnije neće prisustvovati proslavi jubileja svoje bake, kraljice Elizabete II u junu u Londonu.

Hari nije želeo da otkrije da li mu nedostaju otac Čarls i brat Vilijam, ali jeste otkrio šta mu je najdraže kod njegove bake koja je juče proslavila 96. rođendan.

"Njen smisao za humor i njena sposobnost da vidi humor u toliko različitih stvari. Imamo zaista poseban odnos. Pričamo o stvarima o kojima ona ne može da priča ni sa kim drugim, tako da je to oslobađajuće za nju. Ali mislim da ti posle određenih godina dosade rođendani", rekao je princ, koji se potom osvrnuo na svoj trenutni boravak u Holandiji.

"Sada sam fokusiran na ovo takmičenje (Invictus igre čiji je osnivač, prim. aut.) i ove porodice, i dajem sve što mogu, 120 odsto sebe, da se uverim da će imati iskustvo svog života. To je moj fokus ovde. A kada odem iz Holandije vraćam se i preusmeravam fokus na svoju porodicu, koja mi sada jako nedostaje".

megan markl i princ hari 0634675021.jpg
Profimedia 

Hari je govorio i o tome kako on i Megan sada gledaju na veliku životnu promenu, koja je usledila kada su odlučili da napuste Veliku Britaniju i presele se u Ameriku.

"Mislim da je moj fokus isti. I sa stanovištva moje žene. Posvećeni smo tome da ovo uvek radimo zajedno, kao par. Zbog okolnosti, sada smo taj zadatak prebacili u SAD, ali nastavićemo da radimo ono što smo radili i ranije. Dakle, za nas se ništa nije promenilo u tom pogledu", zaključio je Hari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna