Slavna glumica pojavila se na televiziji se sa svojom ćerkom, Irland Boldvin, gde je u emotivnom intervjuu priznala da je morala ponovo da nauči da vozi zbog svoje agorafobije, anksioznog poremećaja koji izaziva „preterani strah od određenih situacija“, što ponekad dovodi do toga da se ljudi „opiru da izađu iz kuće“.

Ona je u intervjuu za "Red Table Talk", iskreno govorila o svom životu, prvi put u poslednjih 14 godina koliko nije davala intervjue.

Bejsinger je ispričala kada je prvi put doživela ogromnu anksioznost. Kupovala je u obližnjoj prodavnici zdrave hrane u Kaliforniji kada ju je nešto neobjašnjivo zaustavilo.
„Moja korpa je bila skoro puna, pogledala sam u nju, a nešto je počelo da me guši tako da nisam mogla da dišem“, rekla je ona u pomenutnom intervjuu. „Ostavila sam korpu i otišla do svog automobila, tada sam poslednji put vozila, prošlo je od tada šest sedam meseci.”

Dobitnica Oskara "L.A. Confidential" rekla je da nije izlazila iz kuće, ali i da nije mogla da podnese da joj gosti dolaze, sve to činilo ju je nervoznom.

„Kao da se nešto u tebi gasi i moraš sve ponovo da učiš“, rekla je. „Morala sam ponovo da naučim da vozim.”

Boldvin, glumicina ćerka, govorila je o sopstvenoj iscrpljujućoj anksioznosti, koju je iskusila tokom razvoda svoje majke od Aleka Boldvina. Mnogo je bolelo dok sam gledala svoju ćerku kako se bori sa anksioznošću. A sada Kim pripisuje sve zasluge za ozdravljenje svojoj ćerki jer ju je ona izvukla iz ljuske anksioznosti, iako priznaje da obe i danas imaju takve trenutke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna