U javnosti je osvanuo snimak na kojem je glumica do detalja opisala problem koji već godinama ima, a to je konstantan umor i osećaj iscrpljenosti.

- Legla bih u 8 sati uveče, ali ma koliko bila umorna nikada ne bih uspevala da zaspim. Tako kada bih sledeći put pogledala na sat, bilo bi 10, ponoć, pa 3 ujutru, i tako dok mi ne bi ostalo svega sat vremena do buđenja. Na setu bih uvek bila iscrpljena i umorna, uvek hronično neispavana, jednostavno osećam uvek kako sam premorena. I pored svega toga, san mi ni narednih noći ne bi dolazio na oči - započela je svoju priču Dženifer Aniston.

Glumica je otkrila da čak noću ume i da mesečari, te da joj se redovno dešava da hoda po stanu i pali i gasi alarme koje je prethodno navila kako bi je probudili.

- Probudila bih se i videla da su svi alarmi po kući pogašeni. Tek kasnije bih se setila da sam zapravo ja ta koja ih je u toku noći pogasila, a ni ne sećam se kada. Mislim da su moji problemi sa spavanjem počeli još početkom 30-ih, možda čak i ranije, ali svi u tim godinama mislimo da smo nepobedivi i da je to trenutno - rekla je Dženifer.

Holivudska zvezda istakla je da je svesna da je zdrav san neophodan za normalno funkcionisanje organizma, ali da smatra da je nemoguće postići sve i da neki segment mora da "trpi".

- Znam da su za normalno funkcionisanje tokom dana poželjne 3 stvari, a to su zdrava ishrana, vežbanje i dovoljna količina sna. Ali, ko još nalazi vremena u jednom danu za sve to - zapitala se glumica.

Dženifer Aniston o poremećaju koji ima
Printscreen/ YouTube Team Coco 

 Dženifer je na kraju objasnila da je postala anksiozna zbog poremećaja spavanja koji ima i zbog činjenice da nikako ne uspeva da se odmori i naspava.

- Vremenom sam stvorila strašnu anksioznost na samu pomisao spavanja. Lakše mi je da ne razmišljam o tome, ili da ne razmišljam uopšte, ako je to moguće. Nedostatak sna tokom godina odrazio se i na moju dnevnu rutinu, ne samo psihički, već i fizički mi je loše. Ukoliko me vidite na setu da dižem obrve, to je jer upadam u svoju zen fazu sna, vreme je da se pozabavim svojim zdravljem - zaključila je glumica.

U galeriji možete pogedati neke od fotografija Dženifer Aniston koje su privukle pažnju javnosti.

Profimedia, Foto: Profimedia Dženifer Aniston i neka od njenih izdanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna