Ajerlend Boldvin, ćerka slavnog glumca Aleka i jedne od najlepših glumica svih vremena Kim Bejsindžer konačno je uspela da se oslobodi svega što ju je psihički opterećivalo u pogledu tela. Godine su prošle u borbi protiv anoreksije i bulimije. Kaže da je konačno prevazišla negativne komentare okoline, kritike na internetu kao i poremećaje u ishrani do kojih je dovela njena nesigurnost.

Sad joj je 26 godina, a samo nekoliko dana nakon što se saznalo da njen otac objavio da čeka sedmo dete sa ženom Hilariijom,  Ajerlend se oglasila na Instagramu. Odlučila je da progovori o raznim napadima koje je doživela. "Zvali su me debelom, ružnom, govorili mi da sam bezvredna i nevažna, još dok sam bila dete. Paparaci su me pratili u stopu, slikali mi zadnjicu, celulit, salo na leđima, podvaljak, s..., šta god im padne napamet."

Posledice takvih postupaka i nesigurnosti koja se u njoj probudila bile su vrlo teške. "Provela sam previše godina izgladnjujući se, prejedajući se, mereći se, pljujući hranu u tašnu, uništavajući svoje telo zato što mi je neki trol rekao da nikad neću biti vitka i lepa kao moja majka", napisala je Ajerlend.

Pre sedam i po godina, Boldvinova je ušla u program lečenja od anoreksije i bulimije. "Imam i danas loše dane, naravno", piše Ajerlend koja se bavi manekenstvom. "Ali, sve u svemu, volim hranu... romantično je volim. Volim svoje telo. Volim način na koje se ono kreće. I volim kako se osećam o njemu", završava ova visoka lepotica koja je odlučila da iskreno progovori o svojim problemima.

Profimedia Ćerka slavnih roditelja - Kim Besindžer i Aleka Boldvina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna