Ivana Banfić rešila je da odmeri svoje snage u rijalitiju "Survivor". Međutim takmičenje je morala da napusti zbog povrede gležnja. U prvih mah se činilo da ga je samo uganula, međutim operacija je bila jedino rešenje.

"Operacija je prošla dobro i trenutno prolazim kroz oporavak, rehabilitaciju i terapije. Još uvek hodam uz pomoć štaka, mirujem i odmaram kako bih što pre mogla da se vratim vratiti uobičajenom životnom ritmu koji je ispunjen raznim fizičkim aktivnostima",  rekla je za Večernji.hr

Ivani avanture nisu strane, pa nije iznenađenje što se odlučila da otputuje u Dominikansku Republiku. Kaže da je odmah pristala na takmičenje, i priznala da joj se činilo sve mnogo lakšim kada je gledala na televiziji.

"Preživljavanje u prirodi mi nije problem, imala sam takvih iskustava kroz život. Bila sam u džungli u Peruu, plovila po Amazonu i spavala u Amazonskoj prašumi. Prošla sam Indiju, spavala u pustinji. Navikla sam na veliku količinu stresa kroz život, mogu bez hrane, na bube i komarce sam takođe navikla jer sam živela pokraj reke Kupe. Rekreativno se bavim fitnesom čitav život, a u zadnje vreme sam više vežbala jogu. Igre koje sam videla u drugim na drugim ‘Survivorima‘ nisu mi izgledale toliko zahtevne preko malih ekrana", rekla je.

Ivana je pre nekoliko godina promenila život iz korena, sa suprugom i sinom preselila se u Staru Drenčinu, mesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje.

"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo", rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

"Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo", rekla je pevačica koja često na Instagramu objavljuje fotografije na kojima se vidi kako obavlja seoske radove.

Instagram/Ivana Banfić I Bee Ivana Banfić

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!